Schaarste verwacht in het najaar, met risico op piekprijzen! Koop voordelig in het voorjaar nu er (nog) voorraad is ✔ Pelletkachels  Warmtepompen

Pelletkachels

Met een Artel pelletkachel verwarm je sfeervol en duurzaam je woning. Een pelletkachel is de...
Lees meer

Producten 1-24 van 115

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 115

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lagere energiekosten met Artel

Op dit moment gebruiken de meeste huishoudens aardgas als energie om de woning te verwarmen. Aardgas is niet Co² neutraal en wordt om deze reden de komende 10 jaar met meer dan 70% extra belast door de overheid. Het gevolg van deze strategie is dat de energie kosten sterk gaan stijgen zolang aardgas als verwarmingbron wordt gebruikt. Artel heeft zich volledig gericht op beheersing, van het binnenhuis klimaat op een duurzame en kosten vriendelijke manier. 

Pelletkachel besparing

Uitgaande van aardgas kan je met een Artel pelletkachel al snel heel veel geld gaan besparen op je jaarlijkse energie kosten. Veel huishoudens gebruiken 80% van de verwarmingskosten in de woonkamer. Een pelletkachel, welke de woonkamer gaat verwarmen, kan al snel 50% aardgas reductie opleveren. Dat aardgas sneller in prijs stijgt dan houtpellets is de afgelopen jaren gebleken. Om deze reden is de aanschaf van een pelletkachel een zeer goede investering en kan binnen 2-5 jaar terug verdient worden.

Pelletkachel offerte

Wij begrijpen als geen ander dat de aanschaf van een pelletkachel lastig kan zijn. Je zit ongetwijfeld met de volgende vragen; waar moet kachel staan, hoe moet de afvoer aangelegd worden, wat gaat het totaal kosten etc. RR Trading gaat je helpen in dit proces. Om jou zo optimaal mogelijk te kunnen helpen hebben wij een vragenlijst opgesteld. Vanuit de antwoorden kunnen wij een eerste prijs indicatie afgeven. Mochten er, na het invullen van de vragenlijst, nog onduidelijkheden zijn dan komt onze adviseur ter plekke de situatie beoordelen.