Artel Pelletkachel
Vraag een offerte aan voor
Moederhaard Redonda Glass

Moederhaard Redonda Glass

Vermogensvarianten
- 17 kW uitvoering

- 20 kW uitvoering

- 24 kW uitvoering
Rendement
- 95%
Garantie
- 24 maanden
Prijzen
- 17 kW € 3.999,-

- 20 kW € 4.622,-

- 24 kW € 4.876,-

Moederhaard Redonda Glass

Met een moederhaard Redonda Glass wordt u woning op een natuurlijke manier verwamt. Naast het feit dat u de gezelligheid van een kachel heeft bent u ook nog eens milieubewust bezig. De moederhaard zorgt ervoor dat de radiatoren door de gehele woning verwarmt worden. Bespaar op uw gasrekening en geniet van de voordelen en warmte van de moederhaard!

Moederhaard Redonda Glass

Subsidie

Op de Moederhaard Redonda Glass zit nu € 1.400,- subsidie. Met die subsidie en de lagere verwarmingskosten wordt het nu nog aantrekkelijker om een moederhaard aan te schaffen en verdient u deze investering makkelijk terug binnen 4-5 jaren.

Onderhoud

Wij raden aan uw moederhaard wekelijks schoon te maken. Dit houdt in het ruitje schoonhouden plus om de zoveel dagen het as weg te zuigen met een aszuiger. Daarnaast geeft de kachel na ongeveer 900 branduren aan dat hij toe is aan een onderhoudsbeurt. Plan dit dan ook zo snel mogelijk in. Een onderhoudsbeurt houdt in dat de gehele kachel uit elkaar gehaald worden en alles grondig wordt schoongemaakt. Dit is belangrijk voor het behoud en de branding van de kachel.

Aszuiger Moederhaard Redonda Glass

Kronepellets

Wij werken alleen maar met Krone pellets. Dit is een lichte pellet en deze is kwalitatief beter. Dit is belangrijk i.v.m. de verbranding en warmte uitstoot.

1 zak

 

Mocht u meer vragen hebben of u wilt meer informatie dan horen wij dat graag. Neem ook een kijkje op onze eigen website : www.rrpelletkachel.nl of bezoek onze showroom in Tolbert!