Webwinkel 24 uur per dag geopend • Wij hebben voorraad! • Houd rekening met mogelijk langere levertijden (+1 of 2 extra week) vanwege de grote vraag en verwerkingstijd: er komen meer bestellingen binnen dan de reguliere verwerkingstijd toelaat • Informeer jezelf vooraf: opties, tips en aankoopadviezen warmtepomp en aankoopadviezen pelletkachel • Wachtlijsten en wachttijden bij Contact

Inbouw pelletkachel

Nieuw Inbouw pelletkachel - Wil je de sfeer van een hout inbouwhaard, maar niet het gesleep van...
Lees meer

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zoals bij gewone pelletkachels heeft Artel bij de inbouw pelletkachels ook meerdere opties en uitvoeringen beschikbaar, hierdoor kunnen wij voor verschillende wensen een oplossing op maat leveren.

  • Lokale verwarming
  • Pelletkachel Kanalisatie
  • Pelletkachel CV moederhaard 

Lokale verwarming

Een inbouw pelletkachel die lokaal verwarmt blaast warme lucht direct de woonruimte in waar de kachel geplaatst is. In de meeste huishoudens wordt 80% van de verwarmingsenergie gebruikt om de woonkamer te verwarmen. Door de woonkamer lokaal te verwarmen met een inbouw pellethaard kun je dus al een flinke besparing realiseren op je energie kosten.   

Meerdere vertrekken verwarmen

Er zijn ook inbouw pelletkachels met kanalisatie opties. Op deze uitvoering zitten twee extra uitblaas punten die je doormiddel van buizen naar andere vertrekken kunnen worden geleid. Op deze manier kun je twee extra vertrekken gaan verwarmen om een nog grotere besparing te realiseren. Houd er wel rekening mee dat de afstand tussen inbouwhaard en de andere vertrekken zo kort mogelijk zijn.

Pelletkachel CV 

De inbouw pelletkachel is ook verkrijgbaar met CV aansluiting. Op deze manier wordt niet alleen de kamer verwarmd waar de inbouwhaard zich bevindt maar wordt ook je CV systeem verwarmt. Het voordeel hiervan is dat de rest van het huis niet koud is terwijl de woonruimte lekker warm is, deze wordt namelijk gewoon mee verwarmt. Dit is sfeervol en duurzaam stoken zonder in te leveren op comfort.