Artel Pelletkachel
Vraag een offerte aan voor
Cayenne Kanalisatie

Cayenne Kanalisatie

Vermogensvarianten
- 14 kW uitvoering

- 16 kW uitvoering
Rendement
95 %
Garantie
- 24 maanden
Prijzen
- 14 kW € 3.347,-

- 16 kW € 3.565,-

Kanalisatie

Kanalisatie betekend dat er meerdere ruimtes verwarmd kunnen worden. Aan de achterzijde van de kachel zijn één of meerdere aansluitingen aanwezig waar een warme lucht uitstroom aangesloten kan worden waardoor de warmte naar meerdere ruimtes geleid wordt.

Cayenne Kanalisatie

Naast de pelletkachel Cayenne is het ook mogelijk om voor de Cayenne Kanalisatie te kiezen. Dit betekend dat er meerdere ruimtes met de Cayenne verwarmd kunnen worden. Bij de Cayenne Kanalisatie is het zelfs zo dat naast de ruimte waarin de kachel staat nóg twee ruimtes verwarmd kunnen worden. Drie ruimtes in totaal terwijl dit normaal gesproken twee ruimtes zijn.

Kanalisatie Cayenne

Afvoer

De afvoer wordt op dezelfde manier geregeld als bij een pelletkachel. Deze afvoer wordt op de kachel aangesloten en naar buiten geleidt. Houdt er rekening mee dat de uitlaatgassen 2-3 meter bij de buren vandaan moeten zijn en wij adviseren onderstaande methode te doen indien mogelijk. Dit is de goedkoopste manier. Zie onze website voor meer mogelijkheden : Afvoermogelijkheden RR Trading

Afvoer optie Kanalisatie Cayenne

 

Kijk voor meer informatie over de Kanalisatie Cayenne op onze eigen website : Kanalisatie RR Trading