Artel Pelletkachel
Vraag een offerte aan voor
Kleine pelletkachel

Kleine pelletkachel

Vermogensvarianten
- Vanaf 1.8 kW - 6.8 kW
Rendement
- 92% rendement
Garantie
- 24 maanden
Prijzen
- Vanaf € 1.195,- inclusief btw

Kleine pelletkachels met kanalisatie

Zoek u naar een kleine pelletkachel voor de kleinere ruimte, dan bent u zeker aan het goede adres. Artel heeft verschillende kleine pelletkachel in het assortiment met scherpe pelletkachel prijzen. Ook is er een kleine pelletkachel met kanalisatie verkrijgbaar. De kleine pelletkachel met kanalisatie kan een tweede ruimte verwarmen. Dit brengt meer comfort omdat niet alleen de ruimte wordt verwarmd waar de pelletkachel staat.

kleine pelletkachel, ondiep pelletkachel

Kleine pelletkachel – Standaard met kanalisatie

 

 

 

Kleine pelletkachel zonder kanalisatie

Artel heeft ook een ruim aanbod kleine pelletkachels zonder kanalisatie. De Easy is bijvoorbeeld een mooi compacte pelletkachel. Vele mensen gingen u voor in de aanschaf van de Easy omdat de prijs / kwaliteit verhouding super hoog is. De Easy is verkrijgbaar in 3 kleuren en heeft 91% rendement. Door de gunstige prijs kwaliteit verhouding is de Easy de meest verkochte pelletkachel.

Compacte pelletkachel, afmetingen pelletkachel

 

De Compacte Italfuoco heeft pit

Door de compacte afmeting en het eigentijds design, is de Italfuoco zeer gewild. Deze kleine pelletkachel heeft temperament en een moderne uitstraling. Daarom de naam Italiaans vuur (Italfuoco).

Kleine pelletkachel

 

Hoe bepaal je de juiste pelletkachel

Bepalen wat de juiste pelletkachel is voor u, is niet alleen de afmeting. Om de pelletkachel aan de verwachtingen te laten voldoen is het zeer belangrijk om het vermogen juist te kiezen. Zodra de temperatuur in de kamer bereikt wordt, gaat de pelletkachel in zijn laagste stand branden. Dit betekend dat de vlam lager wordt en de motoren op de laagste stand gaan draaien. De kachel zal nu minder warmte geven en de temperatuur in de kamer op peil houden.

Als het vermogen niet juist is gekozen dan zal het in de spaarstand te warm of te koud worden in de kamer. De kachel blijft immers in de laagste stand doorbranden bij het bereieken van de temperatuur. Indien het lage vermogen nog steeds teveel is voor de ruimte dan zal de temperatuur boven de ingestelde waarde uitkomen.

Voordelen van de spaarstand zijn:

  • De pelletkachel geeft het minste geluid
  • De pelletkachel brand erg zuinig
  • Minste slijtage aan de pelletkachel
  • Weinig as vorming
  • Constante temperatuur in de kamer (indien vermogen juist is afgestemd op de situatie)
  • Minste stroom verbruik

Meer kleine pelletkachel info

Bezoek ook eens de onlinepelletkachels.nl website. Daar vindt u nog meer pelletkachels voor scherpe prijzen.

Online Pelletkachels kopen