Artel Pelletkachel
Vraag een offerte aan voor
1. Pelletkachel Julia

1. Pelletkachel Julia

Vermogensvarianten
- 8 kW uitvoering
Rendement
- 91 %
Garantie
- 24 maanden
Prijzen
- € 1.095,-

Pelletkachel Julia

De pelletkachel Julia is een kleine, compacte kachel wat in iedere ruimte past. Naast het fijne formaat levert de Julia een goede kwaliteit.De Julia geeft genoeg warmte om een ruimte te verwarmen van max. 60 m2. De kachel is te verkrijgen in het zwart en in het zwart/grijs.Naast het feit dat dit een goedkope kachel is van € 1.095,- , is deze nu nog aantrekkelijker door de € 500,- subsidie wat erop zit!

Julia Zwart/Grijs


Wifi-Ready

De Julia is erop gemaakt om aangestuurd te kunnen worden via Wi-Fi. Dit gaat via een speciale kit en app op de telefoon.

Wifi voor de pelletkachel Julia

 

 

 

 

 

 


Gietijzer

De branderbak van de Julia is uitgevoerd in gietijzer. Het is mogelijk om de gehele branderkamer te verkrijgen in gietijzer tegen een kleine bijdrage.

Installatie
Met de handleiding is deze kachel eenvoudig zelf de kachel te installeren. Dit scheelt weer op de installatiekosten waardoor je de kachel helemaal voordelig aanschaft op dit moment.

Download de handleiding

Download hier het specificatieblad van de Julia


Afvoermethode 2

Onderstaande afvoermethode is de meest toegepast afvoer.
Dit moet dan uiteraard wel mogelijk zijn bij u in de woning. Deze set is € 250,- en bevat alle onderdelen die u nodig bent. De voordelen van deze afvoer zijn : kleine trek door het verticale gedeelte, de kans op condens is klein en het is eenvoudig aan te sluiten.

Optie afvoer voor de pelletkachel Julia

 

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie over deze kachel op onze website of bezoek onze showroom in Tolbert: www.rrpelletkachel.nl