Artel Pelletkachel
Vraag een offerte aan voor
12. Pelletkachel Aanbieding – Watt9

12. Pelletkachel Aanbieding – Watt9

Vermogensvarianten
- Maximaal 8.5 kw
Rendement
- Max 91% rendement
Garantie
- 24 Maanden op draaiende delen en software

Prijzen
Watt 9 € 1.599,- naar € 1.349,- inclusief btw

Pelletkachel aanbiedingen

In de komende najaar en winter maanden heeft RR Trading gunstig en scherp geprijsde aanbiedingen. Kom snel naar de RR Trading showroom of naar één van de winkels van 1 van de RR Trading Dealers.

Goedkope modellen zijn:

  • Pelletkachel Watt 9 met branderkamer volledig vervaardigt uit gietijzer

Let op !! – Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt- In beperkte oplage geproduceerd

Scherp geprijsde kachel aanbiedingen

Bent u op zoek naar een aantrekklijk geprijsde pelletkachel, met kwaliteit, en geproduceerd in Italië, dan bent u aan het juiste adres. Alle pelletkachel aanbiedingen zijn met de grootste zorg voor u samengesteld. Alle kachels zijn onder strenge kwaliteit eisen geproduceerd. De lage prijzen komen NIET voort uit concessies op kwaliteit maar zijn mogelijk door slimme ontwerpen en lean productie processen. Tevens worden de kachels in grootte aantallen geproduceerd wat de kostprijs verlaagd. Artel is de grootste pelletkachel producent van Europa, waar zelfs top merken zoals Thermorossi, Pallazetti en Zibro hun pelletkachels inkopen. Vandaar dat wij met trots kunnen zeggen dat onze Pelletkachel aanbieding zeker niet onderdoen, aangaande kwaliteit, aan de gerenommeerde merken. Deels komen deze kachels immers uit dezelfde fabriek.

DOWNLOAD DE HANDLEIDING

 

Kleine kachels met design

Ook het design van de scherp geprijsde pelletkachels is super. Door de geringe afmetingen en het compacte design, passen deze kleine pelletkachels met top vormgeving, in ieder interieur.

Artel kachels met Gietijzer en hoogwaardige onderdelen

De Artel aanbiedingen zijn gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit materialen en onderdelen. Zo is de branderkorf en branderkamer gemaakt van gietijzer. De motoren en software zijn afkomstig van leveranciers welke ook door de pelletkachel topmerken gebruikt worden. Conclusie:

Waarom een dure pelletkachel kopen als een scherp geprijsde pelletkachel aanbieding uw eisen en wensen ook invult

Meer pelletkachel sites

Bezoek ook eens de volgende websites. Deze sites geven veel informatie over de verschillende merken pelletkachels en CV pelletketels

Bezoek ook de Castelmonte website……….

Bezoek ook de RR Trading website