DRINGENDE KENNISGEVING! • Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat.
Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.

Informatie

Wat moet ik allemaal weten?

Voordat je een pelletkachel aanschaft wil je een aantal vragen beantwoordt hebben. Op deze website proberen we zoveel mogelijk informatie te geven zodat jij de pelletkachel kan kiezen die het beste bij jou past. Ook kun je informatie vinden over het installeren van de pelletkachel met het juiste rookgasafvoerkanaal, over de subsidieregeling en het gebruik van de pelletkachel.

We hebben de informatie opgedeeld in verschillende onderwerpen, zodat je makkelijk de informatie kan vinden die je nodig hebt. Je kunt bij de verschilende onderwerpen komen via het dropdown menu of door op 1 van onderstaande links te klikken. 

Wat is een pelletkachel?

Houtkachel vs pelletkachel

Houtpellets

Pelletkachel voor- en nadelen

Pelletkachel rendement en besparing

Verbruik pelletkachel

Pelletkachel installeren

Rookgas afvoer

Pelletkachel prijzen

NAM subsidie pelletkachel

Zijn nog niet al je vragen beantwoord?

Mochten er nog vragen onbeantwoord zijn, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor onze contact gegevens klik hier.

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.