Voorjaar-voordeel & voorraad in plaats van piekprijzen & najaar-schaarste: slimme mensen kopen nu Houtpellets weer goedkoop! Pelletkachels op voorraad, vlot leverbaar

Pelletkachel showroom

Artel pelletkachel showroom

Bij BlueSolid vindt je een ruime showroom met meer dan 45 Pelletkachels. Hier staan Artel modellen brandend opgesteld zodat je ze echt kunt zien, horen en voelen. Wil je uitgebreid advies en verschillende pellet haarden brandend kunnen beoordelen dan ben je bij BlueSolid op het juiste adres.

Artel Pelletkachels

In de BlueSolid showroom staan meerdere pelletkachel modellen brandend opgesteld. Hierdoor kun je de variatie in detail tussen de modellen en merken goed beoordelen. Ook ontvang je uitgebreide advies, zo kun je zelf de juiste keuze's maken. Dit is dan ook geen overbodige luxe, want een pelletkachel in je woonkamer moet gemakkelijk meer dan 15 jaar meegaan. Het zou toch jammer zijn om na aanschaf geconfronteerd te worden met een verkeerde beslissing. De verschillende modellen hebben wij in verschillende kleuren in de showroom. Je hoeft de verschillende kleuren dus niet in te beelden in je gedachten. Nee, je kan ze gewoon bij ons in de showroom naast elkaar bekijken.

Wist je dat wij naast pelletkachels ook Artel pelletketels CV en Pelletkachels moederhaarden CV hebben staan in verschillende opstellingen. Zo heb je direct in beeld wat er nodig is voor het aansluiten van deze systemen en kunt u zien wat er mogelijk is. Natuurlijk geven we je direct advies afhankelijk van je situatie en wensen.

Wij nodigen u uit om eens een kijkje te komen nemen in onze nieuwe winkel in Tolbert. Hier vindt u vele modellen en merken met uiteenzettende modellen en designs. Het bekijken van de verschillen tussen de Pallet kachel merken en het vakkundige advies, maakt dat u de juiste keuze kunt maken

Nieuwe showroom in Tolbert

De BlueSolid showroom is opgebouwd uit Calux en Artel kachels. Ook staan er pellet CV haarden CV pelletketels brandend opgesteld. Tevens staan er tussen de 40 en 45 pellet kachel modellen in de showroom. Op deze manier kunnen we u de juiste infruk geven welke pellet voorzet haard bij u past.

Meer dan 15 jaar Ervaring

RR trading heeft inmiddels meer dan 15 jaar pelletkachel ervaring opgebouwd. Dit geldt ook voor pelletkachel CV, moederhaarden en pelletketels. Dit maakt dat RR Trading u pelletkachel advies op maat kan geven. Of u nu een pelletkachel wilt, welke lokaal verwarmd, of een pelletkachel op CV. U ontvangt altijd gratis het juiste advies op maat.

Prijzen

Ervaar zelf de gunstige en goedkope pelletkachel prijzen en ontdek de nieuwe manier van verwarmen. BlueSolid heeft iedere maand wel een pelletkachel showroom aanbieding. Dit maakt dat u, voor niet te hoge investering, kunt starten met besparen op uw maandlasten. Wij hebben al een top kwaliteit pelletkachel vanaf € 1.195,- inclusief btw. Alle pelletkachels welke wij aanbieden zijn geproduceerd in Italië.

Openingstijden

Openingstijden van de showroom zijn;

Dinsdag : 13:00 - 16:00 uur
Woensdag : 13:00 - 16:00 uur
Donderdag : 13:00 - 16:00 uur


 

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.