Vraag vrijblijvend een
offerte bij ons aan

Pelletkachel showroom

Showroom

RR Trading heeft een ruime showroom met meer dan 45 Pelletkachels . Zowel Artel als Castelmonte modellen staan brandend opgesteld in onze showroom. Wilt u uitgebreid advies en verschillende pellet haarden brandend kunnen beoordelen dan bent u bij RR Trading op het juiste adres.

Openingstijden

Openingstijden van de showroom zijn;

Maandag : 10:00 – 17:00 uur
Dinsdag : 10:00 – 17:00 uur
Woensdag : 10:00 – 17:00 uur
Donderdag : 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag : 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag : 10:00 – 16:00 uur

Meer dan 45 modellen opgesteld in de toonzaal

In de RR Trading toonzaal staan meerdere pelletkachel modellen, van verschillende merken, brandend opgesteld. Hierdoor kunt u de variatie in detail tussen de merken goed beoordelen. Dit tesamen met het uitgebreide advies, kunt u de juiste keuze’s maken. Ook hebben wij pellet CV kachel en Pelletketels brandend opgesteld staan in de showroom

Dit is dan ook geen overbodige luxe, want een pellet kachel in uw woonkamer moet gemakkelijk meer dan 10 jaar meegaan. Het zou toch jammer zijn om deze periode geconfronteerd te worden met de verkeerde beslissing. De verschillende modellen hebben wij in elke voorkomende kleur in de showroom. U hoeft de verschillende kleuren dus niet in te beelden in uw gedacht. Nee, u kunt ze gewoon bij ons in de showroom naast elkaar bekijken.

Kom ook eens langs in onze showroom in Tolbert

Wij nodigen u uit om eens een kijkje te komen nemen in onze nieuwe winkel in Tolbert. Hier vindt u vele modellen en merken met uiteenzettende modellen en designs. Het bekijken van de verschillen tussen de Pallet kachel merken en het vakkundige advies, maakt dat u de juiste keuze kunt maken

Nieuwe showroom in Tolbert

De RR Trading showroom is opgebouwd uit Calux en Artel kachels. Ook staan er pellet CV haarden CV pelletketels brandend opgesteld. Tevens staan er tussen de 40 en 45 pellet kachel modellen in de showroom. Op deze manier kunnen we u de juiste infruk geven welke pellet voorzet haard bij u past.

Pelletkachel showroom, pelletkachel winkel, pelletkachel toonzaal,

Pellethaarden Toonzaal in Tolbert

Pellet kachel showroom

Pelletkachel Showroom Tolbert

showrrom, winkel, shope, toonzaal

Pelletkachel winkel Tolbert

 

Meer dan 10 jaar Ervaring

RR trading heeft inmiddels meer dan 10 jaar pelletkachel ervaring opgebouwd. Dit geldt ook voor pelletkachel CV, moederhaarden en pelletketels. Dit maakt dat RR Trading u pelletkachel advies op maat kan geven. Of u nu een pelletkachel wilt, welke lokaal verwarmd, of een pelletkachel op CV. U ontvangt altijd gratis het juiste advies op maat.

prijzen

Ervaar zelf de gunstige en goedkope pelletkachel prijzen en ontdek de nieuwe manier van verwarmen. RR trading heeft iedere maand wel een pelletkachel showroom aanbieding. Dit maakt dat u, voor niet te hoge investering,  kunt starten met besparen op uw maandlasten. Wij hebben al een top kwaliteit pelletkachel vanaf €1.195,- inclusief btw. Alle pelletkachels welke wij aanbieden zijn geproduceerd in Italië.

Plan uw route
Bezoek ook de RR Trading website