Vraag vrijblijvend een
offerte bij ons aan

Voor uw woning of bedrijf

Pelletkachels

Lopen uw stookkosten uit de hand of wilt u gewoon een gezellig houtvuur om uw woning of kantoor mee te verwarmen? Dan zijn de Artel pellethaarden de uitkomst voor u.

Door de eenvoudige manier waarop de rookgassen worden afgevoerd, zijn de  pelletkachels in te passen in iedere woon- of kantoorsituatie.

Pelletkachels Artel

besparen op uw vaste lasten

De meest in het oog springend voordeel van een Artel pellet kachel is de mogelijkheid om besparingen op uw stookkosten te realiseren die kunnen oplopen tot wel 75%. Of u nu aardgas of stookolie gebruikt om uw woning te verwarmen, besparen gaat u zeker.

Sfeer en warmte van Pellethaard

Natuurlijk zijn de besparingen een belangrijke factor om tot de aanschaf van een duurzaam en milieubewuste pelletkachel over te gaan. Maar de sfeer en stralingswarmte die een Artel pelletkachel of pelletkachel cv in uw leefomgeving brengen, zijn minstens zo belangrijk.

Pelletkachels – De uitstraling van het houtvuur is vergelijkbaar met die van een houtkachel, maar dan wel met het gebruikersgemak van de moderne tijd.

 

Wat betekent het om een Artel product te bezitten voor uw bijdrage aan een beter milieu?

U draagt bij aan een beter leefklimaat voor iedereen, want de Artel pelletkachels voldoen aan de strengste normen binnen Europa en daarbuiten. Dus een pelletkachel is niet alleen goed voor het milieu en kostenbesparing maar brengt ook nog eens warmte en sfeer in uw leefomgeving.

Milieuvriendelijk

 
Artel pelletkachels dealer bij u in de buurt