Schaarste verwacht in het najaar, met risico op piekprijzen! Koop voordelig in het voorjaar nu er (nog) voorraad is ✔ Pelletkachels  Warmtepompen

Pelletkachel Prijzen

De prijzen van een pelletkachel zijn sterk afhankelijk van je wensen en eisen. Artel heeft een breed assortiment aan pelletkachels, voor iedereen zit er een mooi model tussen. Zoek je naar een klassiek model, één met Italiaans design en strakke lijnen of een hoog rendement pelletkachel. Artel heeft voor iedereen een oplossing op maat. Door de aantrekkelijke prijzen ontdekken veel mensen het gemak en comfort van een Artel pelletkachel.

Prijs kwaliteit verhouding

Artel is op het moment de snelst groeiende fabrikant van pelletkachels. Dit is natuurlijk niet voor niets. Omdat de Artel pelletkachels een uitstekende prijs kwaliteit verhouding hebben, ontdekken veel mensen dat een scherp geprijsde pelletkachel dezelfde prestaties levert als veel duurdere merken. Waarom een dief zijn van je eigen portemonnee als dat absoluut niet hoeft. Artel staat voor scherpe prijzen, design en goede kwaliteit.

Meubelstuk in uw woonkamer

Een pelletkachel brengt niet alleen warmte in uw woonruimte maar is tegelijk ook een meubelstuk. Om deze reden is het ontwerp van de pelletkachel belangrijk om mee te nemen in je beslissing. De verschillende mogelijkheden die er zijn hebben invloed op de prijs van de pelletkachel. Het materiaal en de afwerking die zijn verwerkt in de kachel hebben sterke invloed op de prijs. 

Prijzen zijn natuurlijk belangrijk maar een kachel die niet past in de ruimte is ook niet wenselijk. Artel adviseert eigenlijk altijd om eerst een kijkje te nemen in de showroom om te voelen, horen en zien welke Artel pelletkachel het beste past en wat de prijzen zijn. Wanneer alle wensen en voorkeuren bekend zijn is er altijd een Artel pelletkachel te vinden binnen je budget die bij je past.

Samenstelling pelletkachel

Ook de samenstelling van de pelletkachel heeft invloed op de prijs. Als voorbeeld nemen we het gloeielement dat in de pelletkachel zit. Dit kan een standaard ontsteker zijn of een keramische ontsteker, er zit een duidelijk verschil in de werking en kwaliteit. Een keramische ontsteker is duurder in aanschaf maar heeft een langere levensduur. Verder kunnen onderdelen van bijvoorbeeld gietijzer zijn gebruikt, dit is in productie duurder en dat is ook terug te zien in de prijs die je betaald. Zo zie je dat de onderdelen en samenstelling van de kachel de prijs maken. Artel heeft verschillende typen pelletkachels en voert ook vernieuwingen door, zoals de continu draaiende vijzelmoter (pelletmotor) hierdoor wordt een pelletkachel nog stiller.

Aanbiedingen en prijzen

Naast de scherpe prijzen die standaard worden gerekend zijn er soms ook pelletkachels in de aanbieding. Dit vanwege promoties, bestaande voorraad of nieuwe modellen die beschikbaar komen. Benieuwd welke aanbiedingen er op dit moment lopen kom dan naar Artel showroom in Tolbert of bezoek een Artel dealer bij je in de buurt.

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.