Vraag vrijblijvend een
offerte bij ons aan

Pelletkachel voordelen

Bespaar tot wel 75% op uw stookkosten

Met een Artel pellethaard of pellet CV bespaart u veel geld. De besparingen kunnen oplopen tot 70% van uw stookkosten. Dit klinkt misschien ongeloofwaardig. Maar als u Diesel, butaan, stookolie of mazout gebruikt, dan is dit percentage niet uitzonderlijk.
Brandstofkosten pelletkachels
Verwarmt u op het moment uw woning met aardgas of gasolie ? Dan kunt u 40 tot 75% besparen op uw stookkosten. Hoe eerder u overstapt op het verwarmen met houtpellets, hoe meer u bespaart.

Voordelen pelletkachel – In deze tijd van stijgende prijzen is het natuurlijk mooi meegenomen om te besparen op uw vaste lasten.

CO2-uitstoot Artel pelletkachelsDraagt u al bij aan een beter milieu?

“Een beter milieu begint bij jezelf”is een veelgebruikte uitdrukking. Maar heeft u al daadwerkelijk een bijdrage geleverd? Kiest u voor een Artel pellethaard of een pellet CV, dan u kunt deze vraag met een overtuigende Ja beantwoorden.

Alle Artel kachels zijn namelijk gecertificeerd volgens strenge milieunormen binnen Europa. Sterker nog, de pelletkachels van Artel voldoen al aan de net voorgestelde wetgeving op milieugebied.

Haal sfeer en warmte in uw woning met een pelletkachel inbouwhaard

Natuurlijk zijn besparingen een grote drijfveer om tot de aanschaf van een Artel pelletkachel inbouwhaard over te gaan. Maar de sfeer en stralingswarmte die een Artel pellet voorzet of inbouwhaard in uw leefomgeving brengen, zijn minstens zo belangrijk. De uitstraling van pelletvuur is vergelijkbaar met die van een houtkachel, maar dan met het gebruikersgemak van een gaskachel. Met een pellet kachel hoeft u dus niet te slepen met houtblokken.

Voordelen pellet kachel

Eenvoudig te installeren in ieder vertrek

Doordat een Artel pelletkachel eenvoudig geïnstalleerd kan worden in iedere woon- of kantoorsituatie, kan de pellet haard ook voor u de oplossing zijn. Breng ook sfeer en warmte in uw leefomgeving zonder ingewikkelde installatie activiteiten. En dat zijn nu precies de voordelen palletkachel waar u van profiteert.

Voordelen pellet kachel in uw woonkamer