Schaarste verwacht in het najaar, met risico op piekprijzen! Koop voordelig in het voorjaar nu er (nog) voorraad is ✔ Pelletkachels  Warmtepompen

Warmtepompen

Met een warmtepomp wordt u woning voorzien van een comfortabele warmte, maar op een...
Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wie is Artel

Een Italiaans bedrijf met 40 jaar ervaring in luchtbehandeling. Sinds 1981 produceert en verkoopt Artel innovatieve producten voor allerlei toepassingen: huishoudelijk, commercieel en industrieel. Het bedrijf is in 1981 opgericht voor de productie en distributie van klimaatbeheersings- en luchtbehandelingsapparaten. Voor de eindgebruiker is een omvangrijke direct sales- en aftersalesorganisatie ontwikkeld, waarmee de bedrijfsactiviteiten over heel Italië zijn uitgebreid. Vanaf 2000 heeft Artel de productie verder ontwikkeld en de specialisatiegebieden uitgebreid. Ook installaties waarvoor gebruik gemaakt wordt van hernieuwbare energie, zoals fotovoltaïsche en zonnewarmtesystemen, maken nu deel uit van het assortiment. Dankzij het uitgebreide assortiment heeft Artel een reputatie opgebouwd met exclusieve modellen, waarbij het installaties produceert waarin producten en systemen één geheel vormen. Artel heeft zich ontwikkeld tot symbool van Italiaanse productie van topkwaliteit dat zijn productiemodel over de hele wereld verspreidt.

Doelstelling van Artel

Artel richt zich op de behoefte van de klant en komt voortdurend met nieuwe oplossingen om in elke omgeving het ideale comfort te bewerkstelligen, of dat nu thuis is of op het werk.

Het bedrijf streeft naar een combinatie van “kwaliteit” en “efficiëntie”, een doelstelling gebaseerd op het idee om de beste producten te ontwikkelen en die in de markt te zetten met meerdere installatiemogelijkheden om zo te voldoen aan alle behoeften op het gebied van service en welzijn van de consument.

Verwarming van de toekomst

Warmtepompen behoren tot de nieuwste technologische ontwikkelingen in ruimteverwarming en airconditioning. Ze combineren elektrische energie en thermische energie, verwarming en koeling, directe productie en opslag. Warmtepompen zijn de perfecte technologie voor integratie in hybride installaties.. Ze kunnen worden gecombineerd met condensatieketels, kachels en thermokachels, alsmede met andere installaties voor hernieuwbare energie. Ze zijn enorm flexibel wat betreft de vraagrespons voor het koelen en verwarmen van de omgeving en voor warm tapwater. Als zodanig zijn warmtepompen een milieuvriendelijke oplossing met een laag energieverbruik.
Het grootste voordeel van warmtepompen is natuurlijk hun energie-efficiëntie, waardoor aanzienlijke besparingen op de energierekening mogelijk zijn. Daarom zijn ze ook zo populair in woningen en in de industrie.